Prijava

Prijavite se putem Vašeg Facebook računa ili se registrirajte na web stranicu.

Twitter Stream

Certifikati

Napisao
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
ISO 9001:2008 - Sustav upravljanja kvalitetom
Sustav upravljanja kvalitetom počiva na pretpostavki da su svi djelatnici svojim radom uključeni u aktivnosti vezane za kontinuirano poboljšanje poslovanja, a u konačnici i kvalitete proizvoda i usluga.
Uvođenjem integriranog sustava upravljanja kvalitetom u naše poslovanje, želja nam je, prvenstveno, povećati zadovoljstvo kupaca kroz povećanu kontrolu kvalitete proizvoda i usluga, rokova isporuke, cijena i ostalih čimbenika važnih za ispunjenje potreba i želja naših potrošača.

HACCP - Sustav zdravstvene ispravnosti proizvoda
The Hazard Analysis and Critical Control Points System ili u prijevodu analiza opasnosti na ključnim kontrolnim točkama je sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti proizvoda.
Cilj uvođenja HACCP sustava je osigurati identifikaciju, procjenu i kontrolu svih opasnosti koje bi mogle utjecati na zdravlje potrošača, osigurati vanjsku komunikaciju kroz lanac prehrane vezanu uz sigurnost proizvoda, te internu komunikaciju vezanu uz razvoj, implementaciju i osuvremenjivanje HACCP sustava. Periodičkim ocjenjivanjem i analizom Sustava, zahvaljujući korištenju recentnih informacija, omogućuje se kontrola potencijalnih opasnosti unutar Sustava, a naglasak je na preventivnim radnjama gdje se prema unaprijed utvrđenim postupcima kontroliraju svi potencijalni rizici.
Pročitano 10554 puta Posljednja izmjena Utorak, 30 Svibanj 2017 08:04

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
https://www.kutjevo.com/o-nama/certifikati#sigProIda79abb7651
Izbornik