Prijava

Prijavite se putem Vašeg Google računa ili se registrirajte na web stranicu.

Twitter Stream


Svečanom festivalskom povorkom gradskim ulicama počeo je Glazbeni festival Slavonije, Požega 2012, na kojem je Kutjevo d.d. i ove godine generalni sponzor s vinom, grožđem i raznim slavonskim specijalitetima. Više od 700 sudionika pokazalo je svu raskoš i bogatstvo slavonskih nošnji i običaja, a uz KUD-ove, škole, vrtiće i udruge koje njeguju tradiciju Požege i Požeštine u povorci je sudjelovalo 11 svečano okićenih zaprega.
Festival je otvorio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, a završit će 2. rujna smotrom folkora.
Starinska berba grožđa u izvedbi KUD GrabarjeDetalj s otvorenja Glazbenog festivala SlavonijeUgođaj s otvorenja glazbenog festivala u PožegiKutjevo d.d. - generalni sponzor Glazbenog festivala SlavonijeFestivalska povorka ulicama PožegeTrenkovi panduri u festivalskoj povorciPrikolica s grožđem Kutjeva d.d. u povorciPredsjednik Vlade RH Zoran Milanović otvara Glazbeni festival Slavonije 2012
U vinskom podrumu Kutjeva d.d. glavnog sponzora ovogodišnjeg Glazbenog festivala Slavonije 2012. napunjeno je 1.300 butelja vina kutjevačke vrhunske graševine kao svojevrsni uvod u ovaj glazbeni festival. U nazočnosti vlasnika Kutjeva d.d. Envera Moralića, zamjenika ministra zdravlja Marijana Cesarika, te predsjednika organizacijskog odbora festivala i požeškog gradonačelnika Zdravka Ronka prisutnima se obratila predsjednica Uprave Kutjeva d.d. Natalija Mataić sa željom da vrhunska graševina postane i svojevrsni suvenir požeškog festivala. Glazbeni festival Slavonije počet će u četvrtak 30. kolovoza na gradskom trgu sv. Trojstva, a održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.
Na najuspješnijim ljetnim Olimpijskim igrama u povijesti hrvatskoga olimpizma koje su održane u Londonu hrvatski sportaši su proslavili svoje medalje s poznatim Kutjevačkim vinima.
Kutjevo d.d. ponosni je sponzor H.O.O.-a od 2004. godine i prati svaki uspjeh hrvatskih olimpijaca.
Vina Kutjevo d.d. u Hrvatskoj kući u LondonuSrebrni veslači za bogatim stolom s vinima Kutjeva d.d.Sestre Zaninović u društvu srebrnih veslača
Izbornik