• search
    search
    close

Izjava o privatnosti

Napisao
Ocjena
(0 Glas(a)ova)
Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici www.kutjevo.com

1. Opće informacije
Kutjevo d.d. koristi procedure i tehnologiju koji na najbolji način osiguravaju vašu privatnost. Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način ih obrađujemo, u koju svrhu, kao i vaša prava povezana s vašim osobnim podacima. Pravila su u skladu s važećim zakonskim propisima i Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinca u s vezi s obradom osobnih podataka.
Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu.
Voditelj obrade: Kutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo, kutjevo@kutjevo.com

2. Način i svrhe obrade osobnih podataka
Kako i koje vaše osobne podatke prikupljamo?
Pristup internetskoj stranici www.kutjevo.com je slobodan i ne zahtjeva registraciju, no nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem naše e-mail adrese, Kutjevo d.d. prikuplja informacije o Vama. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene isključivo u svrhu kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.
Maloljetnici
Osobe mlađe od 16 godina ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Nikada nećemo svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez dozvole.
Kontaktiranje
Nakon odgovora na Vaš upit, vaše osobne podatke ćemo obrisati.
Osobni podaci koji su nužni za rješavanje eventualnih prigovora kupaca na proizvod/ uslugu čuvaju se 36 mjeseci od dana zaprimanja.
Otvorene zamolbe za posao
Podatke koje nam pošaljete kroz otvorene zamolbe za posao obrađuju se isključivo u svrhe selekcijskog postupka pri zapošljavanju, a čuvaju se 12 mjeseci.

3. Prijenos osobnih podataka
Kutjevo d.d. će vaše osobne podatke prosljeđivati trećim stranama isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudovi)

4. Informacijska sigurnost
Kada Kutjevo d.d. prikuplja informacije o Vama, osiguravamo da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere.
Kutjevo d.d. provodi sigurnosne mjere za zaštitu osobnih podataka koje podijelite s nama, uključujući fizičke, elektroničke i proceduralne mjere.

5. Kolačići
Web stranica koristi se cookies datotekama da bi se način rada prilagodio vašim potrebama. Cookies je tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranice snima na vaš tvrdi disk. Cookies datoteke ne mogu se koristiti da bi se pokretali programi ili unosili virusi u vaše računalo. Cookies datoteke dodjeljuju se pojedinačno i može ih čitati samo poslužitelj web stranice u domeni koja je takvu datoteku snimila.

6. Pravo na informacije i sloboda izbora
U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka:
- pravo na pristup podacima koji se odnose na Vas
- pravo na ispravak Vaših osobnih podataka
- pravo na brisanje (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje)
- pravo na ograničenje obrade (npr. kada prigovarate na točnost podataka, dok se podaci ne provjere)
- pravo na prenosivost
- pravo na prigovor na obradu
- povući danu privolu/ suglasnost za obradu podataka u bilo kojem trenutku

7. Službenik za zaštitu osobnih podataka
Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podataka možete uputiti na adresu:
Kutjevo d.d.
Kralja Tomislava 1
HR - 34340 Kutjevo
tel. 0800 600 006
szp@kutjevo.com
Sukladno važećim zakonskim propisima svaki zahtjev/ upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

8. Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
Ukoliko smatrate da je bilo koje od Vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP):
AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: azop@azop.hr

9. Objavljivanje promjena
Pravila se mogu izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, a o svakoj promjeni ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici.

Ova Pravila su posljednji put izmijenjena 24.05. 2018. godine.
Pročitano 43 puta Posljednja izmjena Četvrtak, 25 Listopad 2018 12:20
Izbornik